Tantermen kívüli digitális oktatással kapcsolatos tájékoztató

Tisztelt Szülők és kedves tanulóink!

Tájékoztatjuk valamennyi érintettet, hogy a távoktatás megtartása során az órák kép- és hanganyaga nem kerül rögzítésre illetve tárolásra, és azt az órák megtartása során az oktatásban résztvevő tanárokon és tanulókon kívüli 3. személyekkel nem osztjuk meg, azt 3. személyek felé nem közvetítjük vagy tesszük bármilyen módon elérhetővé.

Ezzel együtt felhívjuk a szíves figyelmüket arra, hogy mind intézményünk tanárai, mind valamennyi hallgatója személyiségi jogainak védelme okán az órák kép- illetve hanganyag formájában történő rögzítése kizárólag személyes tanulási célra, a tananyag elsajátítása, az iskolai feladatok teljesítése céljából lehetséges. Tilos annak bármely célból és bármilyen formában történő megosztása 3. személyek felé! Ennek megszegése esetén minden jogi felelősség a megosztót terheli.

Üdvözlettel,

Kovácsné Szomolányi Erika

intézményvezető

 

Tantermen kívüli digitális oktatással kapcsolatos tájékoztató:

Az órarend és a tervezett tananyag alább, a választott osztály képére kattintva olvasható. Az osztályok alatti táblázatban a tanárok azon óráit láthatják, amikor a gyerekek megkereshetik őket ha segítségre van szükségük, például elakadtak a tanagyagban. Természetesen, előre egyeztetett időpontban, el lehet érni őket máskor is.

Mind az órarend, mind a tervezett tananyag változhat. A tervezett tananyag nem helyettesíti a digitális órán való részvételt, ami minden diáknak kötelező.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Információk