Impresszum

Az agytanoda.hu honlapon található tartalom az “AGY Tanoda” Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola (továbbiakban: Tanoda) és az Alkotó Gyermekműhely és Kulturális Iskola Egyesület (továbbiakban: Egyesület) szellemi tulajdona, a honlap szerzői jogvédelem alatt áll.

A Tanoda és Egyesület fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen technikai módszerrel történő másolásával és nyilvánossághoz közvetítésével kapcsolatos jogot. Tilos továbbá a Tanoda és az Egyesület előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A Tanoda és Egyesület előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése.

A látogatók kizárólag saját felhasználás céljával a honlap tartalmának egyes részeit merevlemezre menthetik vagy kinyomtathatják, de a honlap ily módon többszörözött részeire is vonatkozik a fenti feldolgozási, nyilvánossághoz közvetítési és értékesítési tilalom.

A honlapról információt átvenni csak egyértelmű hivatkozással lehet (www.agytanoda.hu, mint forrás feltüntetése), az eredeti információ azonban ebben az esetben sem változtatható meg.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A weboldalt üzemeltető, valamint a szerzői jog jogosultjai követelhetik a jogsértés abbahagyását és káruk megtérítését.

A honlapon szereplő adatok tájékoztató jellegűek. A hatályos dokumentumok, információk az iskola titkárságán érhetők el.

Bővebb felvilágosítás a weblapon feltüntetni kívánt tartalommal kapcsolatban: titkarsag@agytanoda.hu

Felelős szerkesztő: Filep Hajnalka

A honlapot a Nexum készítette és üzemelteti.