Ebéd

EBÉD LEMONDÁSA:

Ha ebédet kívánnak lemondani, akkor azt a megelőző napon 13:00-ig tehetik meg az ebedlemondas@agytanoda.hu email címre küldött levélben, melyben kérjük, írja meg a gyerek nevét, osztályát és a lemondani kívánt nap/napok dátumát. A hétfői nap lemondását előző hét péntek 13:00-ig kérjük megtenni. Ettől eltérő lemondásokat az étterem nem tud elfogadni.

Ha változás történne, kérjük, egy újabb levélben jelezzék a fentebb megadott e-mail címen. Amennyiben az étkezés lemondása előző nap 13:00 óráig megtörténik, úgy az azt következő napon már nem kerül kiszámlázásra az étkezés. A lemondott étkezések térítési díja havonta kerül jóváírásra, míg a tanév végén visszafizetésre kerül.

Az ebéd költségét a következő számlaszámra lehet utalni: Tanoda: 11600006-00000001-98647320

Helyszín: Szentendre, Korona étterem

 

május 2 – 3.
2. csütörtök Hideg gyümölcsleves

Sült csirkecomb, burgonya, kevert saláta

3. péntek Palócleves

Túrós rétes

május 6 – 10.
6. Hétfő Paradicsomleves

Párizsi csirkemell, rizi-bizi

7. Kedd Gulyásleves

Grízes tészta

8. Szerda Májgaluskaleves

Paradicsomos húsgombóc

9. Csütörtök Karfiolkrémleves

Sertéspörkölt tésztával

10. Péntek Csirkeraguleves

Piskótakocka, csokiöntet

május 13 – 17.
13. Hétfő Borsóleves

Sült csirkecomb, petrezselymes burgonya

14. Kedd Erőleves gazdagon

Rántott tengeri halfilé, rizs, majonéz

15. Szerda Burgonyaleves

Bolognai spagetti

16. Csütörtök Marhahúsleves

Főtt marhahús, burgonyapüré, gyümölcsszósz

17. Péntek Bableves csülökkel

Szilvás gombóc

május 21 – 24.
21. Kedd Karfiolleves

Natúr pulykamell, párolt zöldség

22. Szerda Minestrone leves

Rántott karaj, burgonyapüré

23. Csütörtök Frankfurti leves

Zöldborsófőzelék, sült virsli

24. Péntek Palócleves

Túrós rétes

május 27 – 31.
27. Hétfő Eperkrémleves

Rántott karaj, burgonyapüré

28. Kedd Tavaszi zöldségleves

Zöldbabfőzelék, fasírt

29. Szerda Erőleves gazdagon

Rántott tengeri halfilé, rizs, majonéz

30. Csütörtök Karfiolleves

Bolognai spagetti

31. Péntek Palócleves

Lekváros derelye